Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L'ANC i Òmnium fan una crida a rebre els Reis amb estelades i fanalets independentistes a Vic

Fan una crida a omplir d'estelades les finestres i els balcons durant les cavalcades de Reis que es faran el proper dijous

01/01/2017 Política

L'ANC i Òmnium fan una crida a omplir d'estelades les finestres i els balcons durant les cavalcades de Reis que es faran el proper dijous. La crida es fa, sobretot, a la ciutat de Vic, des d'on TV3 retransmetrà en directe el seguici de Melcior, Gaspar i Baltasar. També es convida a tothom, especialment als més petits, a il·luminar el camí de Ses Majestats amb el fanalet de l'estelada.

És per això que els propers dies es podrà adquirir aquest fanalet a la Llibreria Anglada de Vic (a la plaça Major), a la parada que l'ANC instal·larà dimarts i dimecres a la cantonada entre la rambla del Passeig i el carrer Manlleu de 5 a 7 de la tarda, o bé al local de l'ANC Vic al Portalet just abans que comenci la cavalcada de dijous.

Amb aquesta acció, l'ANC i Òmnium volen seguir ampliant la base social a favor de la independència en un any decisiu per a la República Catalana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid