Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alliberament nacional
Compromís de Capgirem Vic amb el document d'ANC, Òmnium i AMI

El document va ser debatut per l’assemblea de la candidatura el passat divendres dia 10 d’abril.

16/04/2015 Política

Capgirem Vic ha manifestat, ha manifestat que en la seva primera assemblea oberta es va comprometre inequívocament “per la independència del poble català” i a fer tot el que fos necessari “per tal d’avançar en la construcció nacional i social dels Països Catalans.” Des d’aleshores, l’assemblea de la candidatura no ha deixat de treballar per la independència del nostre país participant activament, per exemple, en la celebració de la consulta del passat 9 de novembre.

El passat 1 d’abril Òmnium Cultural d’Osona els va fer arribar el “Compromís de les candidatures que concorren a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015 a la comarca d’Osona” de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

El document va ser debatut per l’assemblea de la candidatura el passat divendres dia 10 d’abril. Per una banda, es va acordar modificar punt tercer del compromís que se’ls demana per tal de fer-lo encara més nítidament independentista que el que es proposava des d’Òmnium, l’ANC i l’AMI, remarcant "que volem un Estat català independent". Alhora, es va considerar que per tal d’aprofundir en el caràcter plural i democràtic del procés independentista, era convenient que el compromís s’assumís amb la majoria parlamentària independentista que sortís del 27S, i no només amb el govern que s’estableixi passades les eleccions catalanes.

Entenen que és possible que passades les eleccions autonòmiques no només es treballi per la independència des del govern, sinó sobretot des del conjunt de les forces independentistes amb representació al Parlament català. És per aquest motiu que ea posen a disposició del Parlament per tot el que consideri oportú en el procés constituent del nou Estat català independent.

Per últim, també es va acordar que es signaria el document, amb la modificació acordada per l’assemblea, de manera conjunta. Capgirem Vic  és una candidatura assembleària i com a tal estableix els seus compromisos de manera col·lectiva, mai a nivell individual.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid