Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
referèndum
Puigdemont convoca el Pacte Nacional pel Dret a Decidir pel 23 de desembre

La cimera es farà al Parlament després del debat a la totalitat dels pressupostos

08/12/2016 Política

El president de la Generalitat Carles Puigdemont ha contactat amb els membres del Pacte Nacional pel Dret a Decidir i els ha convidat a una cimera per tractar el referèndum d'independència del proper setembre. La reunió se celebrarà el 23 de desembre i buscarà texir el consens social que hi havia amb la convocatòria del 9N.

La trobada, que serà presidida per Puigdemont i la presidenta del Parlament Carme Forcadell, es farà després de l'aprovació parlamentària a tramitar els pressupostos del 2017 el 21 de desembre. La CUP-CC ja va anunciar que en permetria la tramitació, però que això no significava un compromís a aprovar-los.

L'últim cop que es va convocar el Pacte Nacional pel Dret a Decidir es va fer per abordar com se superava la suspensió de la consulta del 9N per part del Tribunal Constitucional. A la reunió hi van anar entitats vinculades al sobiranisme com ANC, Òmnium i Súmate, patronals i sindicats, i partits polítics sobiranistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid