Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
universitat
Jornada antifeixista a la UAB contra el cinefòrum de Societat Civil Catalana

Una quinzena de persones van entrar ahir a la sala de cinema de la universitat

13/12/2016 Drets i Llibertats

Els estudiants antifeixistes de la Universitat Autònoma de Barcelona segueixen en peu de guerra contra Societat Civil Catalana, a qui acusen de tenir vincles amb l'extrema dreta espanyolista. Una quinzena de militants antifeixistes van ocupar ahir la sala de cinema de la UAB on l'entitat espanyolista pretenia fer un cinefòrum aquesta tarda.

Degut a l'ocupació, l'organització del cinefòrum ha traslladat l'acte a una aula de la Facultat de Dret, on s'hi havia de fer una classe que s'ha acabat anul·lant. En resposta, els antifeixistes han convocat un cercavila davant la sala de cinema per anar cap allà.

Durant el dia d'ahir ja hi va haver moments de tensió a causa d'una paradeta que l'entitat espanyolista va muntar enmig de la Plaça Cívica del campus. La Plataforma Antifeixista de la UAB havia convocat una concentració que va omplir la plaça d'estudiants mentre la seguretat privada del càmpus i els antiavalots impedien que la gent s'apropés a la parada. La concentració no va acabar fins que els membres de Societat Civil Catalana van desmuntar la parada i els Mossos d'Esquadra van marxar de la plaça.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid