Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El grup "Falcons de la Llibertat del Kurdistan" ha reivindicat l'acció contra les forces de seguretat turques

Almenys 40 policies turcs van resultar morts ahir a Istanbul per l'esclat d'una bomba al pas d'un vehicle que transportava desenes d'antidistrubis.

11/12/2016 Internacional

El cap de policia d'Istanbul, Huseyin Çapkin, va informar ahir al vespre que desenes de policies viatjaven en un vehicle quan va esclatar un explosiu activat a control remot que ha mort més de 40 antidisturbis. L'explosió es va registrar molt a prop del Vodafone Arena (estadi del Besiktas inaugurat avui fa 8 mesos)  i no gaire lluny de les oficines del governant Partit Justícia i Desenvolupament (AKP), liderat pel primer ministre Recep Tayyip Erdogan. Les forces de seguretat turques van arribar a lloc de l'explosió i van establir un perímetre de seguretat mentre els equips de socors van portar els ferits a hospitals pròxims.

El grup "Falcons de la Llibertat del Kurdistan" ha reivindicat l'acció contra les forces de seguretat turques en resposta a la forta ofensiva de l'exèrcit turc dels últims mesos. Últimament Turquia ha intensificat la campanya militar contra el Partit dels Treballadors del Kurdistan (i altres grups independentistes kurds) que va començar fa més de 30 anys. L'exèrcit turc ha bombardejat les bases del PKK a les muntanyes del nord de l'Iraq des de l'agost passat i es preveu que aviat faci una incursió terrestre (avui la policia turca ha detingut 13 activistes kurds).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid