Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
La CUP demana que l’Ajuntament de Tarragona faci un minut de silenci en el Ple per les víctimes de l’Estat Islàmic al Kurdistan

El ple se celebrarà aquest divendres

29/07/2016 Drets i Llibertats

Al mes de novembre del 2015, el Plenari de l’Ajuntament de Tarragona va aprovar mostrar el seu suport a la ciutat kurda de Kobane, a Rojava, dins de l’Estat sirià. És per això que la CUP proposa que en començar el plenari extraordinari que tindrà lloc aquest divendres es faci un minut de silenci en suport de les víctimes d’aquest atemptat terrorista i en defensa de la Rojava democràtica davant els crims del Dáesh.

Cal recordar que un atac amb cotxe bomba contra un centre civil a Qamishlo, ciutat de majoria kurda al nord de Síria, va deixar, dimecres passat, almenys una trentena de morts i ferits. Els fets han passat, segons l’Agència local ANHA, al barri d’al-Garbi, la seu de majoria d’oficines de l’Administració Kurda de Rojava. Mitjans de propaganda de l’autodenominat Estat Islàmic s’han atribuït l’atac. Qamishlo, que fa frontera amb Turquia, acull una gran part de desplaçats dintre de Síria.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid