Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
KURDISTAN
Un atemptat de l’Estat Islàmic provoca més de 50 morts al Kurdistan

El nombre de morts per dues explosions va augmentant a mesura que l’Estat Islàmic reivindica l’atemptat de Qamislo (Kurdistan). Casualment, fa dos dies llibertat.cat informava d’una gravació d’una versió en kurd de la cançó “A les barricades” realitzada a la ciutat atacada.

27/07/2016 Internacional

Dues explosions han colpejat la ciutat kurda de Qamislo (al nord de Síria), matant almenys a 50 persones i ferint-ne diverses desenes més. La televisió estatal siriana ha informat que un camió carregat amb explosius ha esclatat avui a la ciutat, prop de la frontera amb Turquia. Minuts després, una motocicleta també carregada d'explosius ha esclatat a la mateixa zona .


L'Estat Islàmic de l'Iraq i el Llevant s’ha atribuit la responsabilitat per l'atac i l'Observatori Sirià seu a la Gran Bretanya per als Drets Humans ha dit que l'explosió tenia com a objectiu un centre de la policia local kurda i un edifici governamental proper.


L’Estat Islàmic ha dut a terme diversos atemptats a Rojava (zones kurdes a Síria) en el passat i les forces kurdes de l’YPG n’han evitat alguns en diverses ocasions. Casualment, fa dos dies llibertat.cat informava d’una gravació d’una versió en kurd de la cançó “A les barricades” realitzada a la ciutat atacada.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid