Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un militant de la Plataforma Antifeixista de Sabadell multat per la manifestació de l'abril

El moviment antifeixista de Sabadell demana que es retiri la sanció

18/11/2016 Drets i Llibertats

Els Mossos d'Esquadra han multat un militant antifeixista de Sabadell perquè el consideren responsable de l'organització de la multitudinària manifestació del 24 d'abril. En aplicació de la "Llei de Seguretat Ciutadana", la coneguda Llei Mordassa, han sancionat el militant sense ni tan sols haver-lo identificat durant la marxa.

La manifestació, que va rebre el suport d'entitats i partits polítitcs, va anar precedida del manifest “Contra el feixisme, el racisme i qualsevol tipus de discriminació. Per una Sabadell, comarca, país i món igualitaris i antifeixistes” on es condemnaven els atacs neo-nazis al CSO l'Obrera i als militants de les JERC que feien un mural anti-feixista.

En un missatge publicat a la seva pàgina de Facebook, la Plataforma Antifeixista de Sabadell denuncia que cap nazi ha estat multat per les concentracions que es rebutjaven amb la manifestació, fet que consideren una empara del cos policial. Així mateix, es demana la retirada de la sanció, aturar amb la pressumpte empara de la policia als grups neo-nazis i l'aprovació d'una moció presentada al ple de l'Ajuntament de Sabadell.

La Plataforma Antifeixista de Sabadell ha convocat una concentració en suport al militant repressaliat dijous 24 a les 19h. Al matí, es farà una roda de premsa davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sabadell.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid