Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixisme
Clam antifeixista a Sabadell
24/04/2016 Drets i Llibertats

Aquesta tarda, unes 6570 persones, segons la Policia Local, han recorregut els carrers del centre de Sabadell per rebutjar les últimes agressions de grups neonazis com la d'aquest divendres passat a la UAB, el de fa uns dies contra el casal ocupat de l'avinguda Barberà i les JERC. L

La marxa havia estat convocada pel Centre Social Alliberat L'Obrera i secundada per una setantena de col·lectius. Aquest casal havia patit diversos atacs feixistes, precisament ha acabat davant d'aquest centre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid