Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Urbanisme
REFEM el Centre Direccional presentarà el projecte "La Gestió del Buit"

El col·lectiu que proposa un projecte d'urbanisme crític pels terrenys entre Sant Cugat i Cerdanyola explicarà el seu projecte als veïns cerdanyolencs.

21/11/2016 Territori

Presentar un manifest a la ciutadania, intercanviar opinions i aconseguir un planejament digne per a Cerdanyola i la salut de les seves persones. Aquests són els objectius del col·lectiu REFEM el Centre Direccional per un acte convocat el proper dimarts 25 d'abril a la Biblioteca Central de Cerdanyola a les sis de la tarda.

Seguidament es presentarà 'La Gestió del Buit', projecte final de carrera de dos arquitectes de l'ETSAValles, per que tothom tingui una visió propera del problema i d'una possible solució.

El col·lectiu Refem vol fer una proposta possibilista, però ambiciosa, que promogui la participació i el CONSENS de TOTS els actors implicats (ciutadania, entitats i grups municipals). Segons diuen, aquest nou planejament, fet des d'una visió global, pot permetre sumar múltiples sensibilitats per superar totes les reticències partidistes generades durant aquests anys; tot gràcies a un denominador comú: el respecte per la salut ambiental i de les persones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid