Urbanisme
REFEM el Centre Direccional presentarà el projecte "La Gestió del Buit"

El col·lectiu que proposa un projecte d'urbanisme crític pels terrenys entre Sant Cugat i Cerdanyola explicarà el seu projecte als veïns cerdanyolencs.

21/11/2016 Territori

Presentar un manifest a la ciutadania, intercanviar opinions i aconseguir un planejament digne per a Cerdanyola i la salut de les seves persones. Aquests són els objectius del col·lectiu REFEM el Centre Direccional per un acte convocat el proper dimarts 25 d'abril a la Biblioteca Central de Cerdanyola a les sis de la tarda.

Seguidament es presentarà 'La Gestió del Buit', projecte final de carrera de dos arquitectes de l'ETSAValles, per que tothom tingui una visió propera del problema i d'una possible solució.

El col·lectiu Refem vol fer una proposta possibilista, però ambiciosa, que promogui la participació i el CONSENS de TOTS els actors implicats (ciutadania, entitats i grups municipals). Segons diuen, aquest nou planejament, fet des d'una visió global, pot permetre sumar múltiples sensibilitats per superar totes les reticències partidistes generades durant aquests anys; tot gràcies a un denominador comú: el respecte per la salut ambiental i de les persones.