Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pla Caufec
Concentració davant de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat en contra del Pla Caufec
16/11/2016 Drets i Llibertats
No al Pla Caufec No al Pla Caufec

Avui a les 18.30h hi ha convocada una concentració davant de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat per expressar l'oposició al Pla Caufec-Porta de Barcelona.

La Plataforma contra el Pla Caufec ha impulsat aquesta mobilització per fer sentir la seva veu, ja que han fet servir les normes "burocrtatiques del sistema" per presentar les seves propostes per replantejar el projecte urbanístic i han estat censurades per l'equip de govern (PSC + Convergència), "Igualment, l’alcaldessa Pilar Díaz —de la mà del seu tinent d’alcalde Eduard Sanz i el seu soci de govern, el 4t tinent d’alcalde Albert Comellas— censura de manera totalment il·lícita les signatures presentades demanant l’aturada cautelar del macro-projecte urbanístic que encimenta la zona de transició del Parc de Collserola que pertany a Esplugues… Han arribat a l’extrem de fer desaparèixer fulls sencers de signatures entrades a registre!!".

La plataforma vol deixar clar que "la seva burocràcia no silenciarà el nostre compromís amb aquesta lluita per salvar la falda de Collserola que resisteix des de fa més de 25 anys a l’especulació"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid