Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ripollet
Alumnes d'ESO de Ripollet proposen on invertir 300.000€ del pressupost municipal

D'aquesta manera es completa la primera fase de participació dels pressupostos de la ciutat vallesana.

16/11/2016 Economia

Els joves de quart d'ESO de Ripollet han el·laborat 13 projectes per a que formin part de la despessa municipal del 2017. Ara, un equip de treballadors municiapls en valoraran els aspectes tècnics i econòmics. Després, se sometran a votació popular i els millor valorats es portaran a terme.

Els alumnes enguany han pogut decidir on es destinaran 300.000€, repartits en projectes d'un màxim de 75.000€ cadascun. Dissabte 19 de novembre aquests projectes es faran públics i començarà així la segona fase dels pressupostos municipals participatius. Fins el 4 de desembre els veïns majors de 15 anys podran votar en una consulta popular en quin projecte invertir. La votació es podrà fer en línia al web participa.ripollet.cat o bé a les urnes que s'instalaran al poliesportiu municipal, al Centre Cultural  i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. A més, durant els caps de setmana s'habilitaran punts de votació mòbils a diferents punts de Ripollet.

La votació d'aquests projectes servirà per estrenar el nou portal web de participació ciutadana, però l'ajuntament espera donar-li continuïtat oferint un espai d'informació i participació en els projectes municipals. Així, aquest nou portal municipal oferirà una primera informació del Pla d'Acció Municipal, que inclourà les línies de treball del govern municipal i noves accions de participació ciutadana que l'enriquiran i el dotaran de més contingut.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid