Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pressupost
La Crida per Valls–CUP destina els diners del Ple Extraordinari al Correllengua

Tenint en compte que el Ple Extraordinari haurà costat a les arques municipals, aproximadament, uns 6.000 € per a destinar 500€ a l'organització dels actes del Correllengua

13/09/2016 Política

El passat dimarts 6 de setembre es va celebrar un Ple Extraordinari a l'Ajuntament de Valls. Habitualment, els Plens a la ciutat es duen a terme el darrer dilluns de mes. Però l'equip de govern va considerar que els temes a tractar no es podien esperar fins al dia 26 de setembre.

Per una banda hi havia la retirada dels títols honorífics que el dictador Francisco Franco i alguns dels personatges de l'època encara ostentaven. Però hi havia també una modificació del pressupost municipal per tal d’otorgar 500 € a l'organització del Correllengua.

Cal recordar que en el ple del passat 1 d'agost ERC es va fer enrere quan ja s'havia arribat a diversos acords: que l'aportació es fés a la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (els organitzadors nacionals) en lloc de fer-la directament a les entitats organitzadores de Valls; que l'ajuntament es comprometés a abonar a la CAL una quantitat sense determinar i via subvenció per l'organització del Correllengua del 2015 i del 2016; i que l'ajuntament es comprometés a crear una partida en els pressupostos del 2017 de 1.000 €, tal com es feia anteriorment a la desaparició dels convenis a entitats petites el 2012. Finalment, la introducció de la quantitat de 1000 € per part de la Crida per Valls – CUP va ser l'argument que va fer votar en contra a CiU i ERC.

Per la Crida per Valls – CUP aquesta assignació de 500 € per a l'organització del Correllengua és totalment insuficient, a més, els regidors i la regidora de la candidatura consideren vergonyós que es convoqui un Ple extraordinari, amb el cost a l'erari públic que això comporta, per a fer aquesta minsa i ridícula aportació.

Per tant, sense tenir en compte els sou del personal funcionari i la despesa energètica de llums i altres costs, dur a terme aquest Ple Extraordinari haurà costat a les arques municipals, aproximadament, uns 6.000 €.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid