Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S16
Bescanó acollirà un dinar l'11S i farà una caminada fins a Salt
05/09/2016 Política

El proper 11 de setembre, els nuclis de l' Assemblea Nacional Catalana de la Vall del Ter Brugent (fins a Amer) i de la Vall del Llémena tenen una cita a Bescanó abans d'anar cap a Salt.

Per a la gent amb mobilitat reduïda s'ha organitzat un bus llençadora que sortirà des de l'aparcament a l'entrada de Bescanó fins a La Mirona. El preu del viatge serà de 2€ i ja es poden adquirir a l'Ajuntament i a l'Estanc.

Des de l'organització es fa una crida a tornar a mobilitzar-se perquè cal recuperar el protagonisme i avançar decididament cap a la República Catalana Independent. I han insistit que "els representants polítics han d'estar a l'alçada i fer els passos decidits i definitius per a proclamar la Independència".

Salt acollirà un dels actes descentralitzats que convoca enguany l'ANC i OC entre molts d'altres col·lectius i organitzacions com ja hem informat anteriorment. Recordem que en una consulta interna, la majoria de membres de l'ANC van decidir pressionar el Parlament i el Govern perquè es realitzi el Referèndum d'Independència amb acord o sense amb l'Estat espanyol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid