Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#endavantlesatxes
13 músics presenten la cançó de les mobilitzacions de la Diada 2016

13 músics presenten la cançó de les mobilitzacions de la Diada 2016

03/09/2016 Política

13 músics i bandes catalans, entre els quals els Catarres, Gossos  o Buhos, han presentat la cançó oficial de l'11 de setembre sota l'etiqueta #endavantlesatxes. La canço és una composició de Francesc Ribera "Titot" i David Rosell.

Al vídeo hi apareixen els diversos artistes que han col·laborat cantant un fragment de la cançó. Són Natxo Tarrés, dels Gossos; Els Catarres; Joan Reig; Meritxell Gené; Josep Bordes, de Pepet i Marieta; Albert García, d’Itaca Band; Guillem Solé, de Buhos; Aitor Cugat, de Xeic; Joan Rovira; Pastorets Rock i Crossing. Es va rodar el 25 d’agost a Artés (Bages) sota la direcció de Xavi Gómez.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid