Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
@MARXA76
L'ANC commemora a Caldes de Montbui el 40è aniversari de la Marxa de la Llibertat
05/09/2016 Política
Quaranta anys després, des de l’Assemblea Nacional Catalana es farà un acte de record i reivindicació del que va ser la Marxa i dels seus participants, en una iniciativa de l’ANC de Caldes de Montbui -per on va passar la Marxa-, amb el suport de l’ANC del conjunt del Vallès Oriental. Serà el dia 6 de setembre (20 h) a la sala noble de l’antic balneari de can Rius (carrer del Pont, 13) de Caldes de Montbui i hi participaran Àngel Colom i Arcadi Oliveres, que en van ser els principals organitzadors des de Pax Christi, així com un dels autors del llibre ‘Poble català, posa’t a caminar’, Josep Calvet, i diversos marxaires que van participar-hi. L’acte serà introduït pel president de l’ANC, Jordi Sànchez.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid