Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Les platges de la normalitat
18/08/2016 Encarna Canet

Per Encarna Canet i Benavent, Presidenta d'Iniciativa Animalista i membre de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià

Des de fa un temps alguns ajuntaments del País Valencià estan cedint trossets de platja on les persones poden acudir amb els seus gossets en volta de tenir-los que deixar tancats al pis, o al cotxe en el pitjor dels casos.

Considere que és una iniciativa molt encertada donat que tots i totes podem gaudir de la companyia d’aquests essers vius tan meravellosos, també aquelles que no en tenen. Es una veritable experiència veure-les tant contentes i juganeres gaudint de l’aigua, la sorra, l’aire, perseguint-se unes a altres i corrent darrere les ones.

Son platges inclusives per poder anar amb els teus amics i amigues sense discriminar ningú. Vos ho recomane.

Es cert que hi ha gent a la que li molesten els animalets perquè diuen que embruten. Jo pressupose a les persones que els acompanyen el mateix civisme que la gent que va a passar el dia, dinar, sopar, fumar... Anar a la platja acompanyada del teu amic o amiga no suposa tirar entrepans, bolquers, compreses, burilles, condons, matalassos inflables, para-sols trencats, llaunes de beguda...

També hi ha persones que simplement no els agraden els animals i no volen ni veure’ls a la platja. Però per sort aquestes persones tenen la resta de platges per a elles i poden gaudir-les arreu del País Valencià, això sí, sense la grata companyia d’aquests essers meravellosos que et claven la mirada des de lluny i et fan somriure sense més, i que venen cap a tu al trot per a que els llances ben lluny la pilota que porten a la boca.

Per això voldria felicitar la iniciativa als ajuntaments que ho han fet realitat, a les entitats animalistes que ho han proposat i defensat i a les persones que estimem els animals.

 

Encarna Canet, membre de la Plataforma pel Dret a Decidir i d' Iniciativa Animalista @EncarnaCanet

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid