Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
El Tribunal Constitucional espanyol amenaça Forcadell amb una notificació

A la notificació enforma d'amenaça el Tribunal Constitucional espanyol fa referència al fet que les conclusions de la comissió del procés constituent han estat suspeses i que Forcadell podria ser sancionada per no impedir la votació realitzada al ple del parlament

18/08/2016 Política

La presidenta del Parlament de la CAC, Carme Forcadell, ha anunciat amb una piulada que ha rebut la notificació del Tribunal Constitucional espanyol que li adverteix (l'amenaça) que la podrien sancionar per no impedir la votació realitzada al ple del parlament. Setmanes abans la resta de membres de la mesa del parlament ja havien rebut les notificacions del TC corresponents a cadascú.

Carme Forcadell ha anunciat aquesta novetat seu compte de Twitter amb una piulada, en la qual es referma que "als estats democràtics els conflictes polítics es resolen políticament amb diàleg i acords, no al TC."

Forcadell, en el punt de mira

El Tribunal Consitucional espanyol va iniciar el passat mes de febrer els tràmits contra la comissió d’estudi del Procés Constituent (que va presidir anteriorment Muriel Casals) i va donar deu dies al Parlament perquè s'informés sobre la creació de la comissió. L’advocat de l’Estat demanava al TC que es requereixís "a la senyora presidenta del Parlament de Catalunya i als membres de la citada comissió que s’abstinguin d’aquesta iniciativa i que se n’impedeixi cap que ignori la sentència del constitucional.".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid