Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
El Col·lectiu Drassanes dóna suport a l'ANC i Carme Forcadell

Davant els atacs rebuts per certa premsa i els intents de criminalització

18/03/2014 Política

El Col·lectiu Drassanes ha fet públiv un comunicat on dóna suport a l'ANC i Carme Forcadell davant els atacs rebuts per certa premsa i els intents de criminalització.

Recordem que l'editorial del diari de Madrid "ABC" del passat dissabte 16 de març s'afegeix a la campanya existent per crispar, embrutar i dividir la societat catalana; els mitjans de comunicació unionistes han donat un pas més en aquesta direcció acusant l’Assemblea Nacional Catalana de "colpista" i reclamant la persecució de l'Estat contra l’Assemblea Nacional Catalana, el seu Secretariat Nacional i la seva Presidenta, Carme Forcadell.

Una Presidenta, un Secretariat Nacional i una Assemblea Nacional que mobilitzen com mai la societat catalana de forma pacífica i democràtica i que no cessen en la seva tasca pedagògica de democràcia, convivència i no-violència en totes les seves accions.

El Col·lectiu Drassanes considera que davant d’aquests atacs i altres de similars, "la clau del procés per seguir avançant cap a la independència és l'actitud civilitzada, ferma, serena i il·lusionada de tota la ciutadania catalana. Per tant, és amb tota aquesta fermesa, bon ànim i voluntat de seguir endavant que expressem que tots som ANC i que fem i farem pinya entorn l’ANC, el seu Secretariat i la seva Presidenta i que convertirem el 9 de novembre vinent en una celebració ciutadana de llibertat i democràcia"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid