Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
El Col·lectiu Drassanes dóna suport a l'ANC i Carme Forcadell

Davant els atacs rebuts per certa premsa i els intents de criminalització

18/03/2014 Política

El Col·lectiu Drassanes ha fet públiv un comunicat on dóna suport a l'ANC i Carme Forcadell davant els atacs rebuts per certa premsa i els intents de criminalització.

Recordem que l'editorial del diari de Madrid "ABC" del passat dissabte 16 de març s'afegeix a la campanya existent per crispar, embrutar i dividir la societat catalana; els mitjans de comunicació unionistes han donat un pas més en aquesta direcció acusant l’Assemblea Nacional Catalana de "colpista" i reclamant la persecució de l'Estat contra l’Assemblea Nacional Catalana, el seu Secretariat Nacional i la seva Presidenta, Carme Forcadell.

Una Presidenta, un Secretariat Nacional i una Assemblea Nacional que mobilitzen com mai la societat catalana de forma pacífica i democràtica i que no cessen en la seva tasca pedagògica de democràcia, convivència i no-violència en totes les seves accions.

El Col·lectiu Drassanes considera que davant d’aquests atacs i altres de similars, "la clau del procés per seguir avançant cap a la independència és l'actitud civilitzada, ferma, serena i il·lusionada de tota la ciutadania catalana. Per tant, és amb tota aquesta fermesa, bon ànim i voluntat de seguir endavant que expressem que tots som ANC i que fem i farem pinya entorn l’ANC, el seu Secretariat i la seva Presidenta i que convertirem el 9 de novembre vinent en una celebració ciutadana de llibertat i democràcia"

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid