Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Turquia
Un gran incendi prop de la base de l'OTAN a Esmirna, Turquia

Es desconeix l'origen del gran incendi prop de la base de l'OTAN a Esmirna, a Turquia, que coincideix amb la repressió dirigida per Erdogan i els moviment geoestratègics a la zona

25/07/2016 Internacional

Un incendi de grans proporcions ha encerclat la base de l'OTAN a Esmirna, a Turquia, durant aquesta nit de diumenge.

Les proporcions de l'incendi han posat en perill a centenars de milers de persones a l'interior d'aquesta ciutat a la costa mediterrània.

Segons la CNN Turquia, l'infern de flames es va desencadenar a la frontera dels districtes Şahintepe i Mevkiinde d'Esmirna, que envolta gran part d'aquesta ciutat turística. L'incendi de grans proporcions s'estendria a través de les àrees verdes i boscoses de Esmirna, amenaçant la base de l'OTAN que es troba al districte de Buca.

Malgrat que els bombers estan tractant d'apagar l'incendi, els forts vents fan que sigui molt difícil de posar traves a que el foc es propagui a zones civils a Izmir.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid