Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Mataró celebra la cancel·lació de la Festa al Cel

Ha quedat clar que no hi havia consens polític ni ciutadà darrere la Festa al Cel. La mobilització de persones i entitats és una eina imprescindible per transformar la ciutat

13/07/2016 Drets i Llibertats

La cancel·lació de la Festa al Cel anunciada aquest dimarts pel govern municipal (PSC-CIU), posa fi a tres anys de despropòsits a Mataró.

"Malgrat argumentin que la cancel·lació obeeix estrictament a motius econòmics, és evident que la Festa al Cel ha fracassat perquè no tenia consens polític ni ciutadà, i perquè el malbaratament de diners públics era insultant, encara més tractant-se d'un esdeveniment contaminant, militarista i que ha obviat la inexistència d'infraestructures i indústria aeronàutica a la nostra ciutat", afirma la CUP de Mataró

La formació celebra la decisió del govern i pensa que és una oportunitat per repensar-nos col·lectivament com a ciutat. La cancel·lació de la Festa al Cel, demostra que el govern municipal de PSC i CIU no té al darrere un projecte de ciutat definit.

Exigeix, això sí, al govern una  planificació estratègica consensuada per definir la política de promoció de la ciutat i el futur socioeconòmic.

La formació ha remarcat que "tenim clar que la mobilització ciutadana és una eina imprescindible transformar la nostra ciutat. 72 entitats i 531 persones han mostrat i argumentat el seu rebuig a la celebració de la Festa al Cel, signant el manifest de la plataforma ciutadana “Festa al Cel? No, gràcies!",

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid