Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Correllengua 2016
Correllengua 2016: Un estiu replet d'activitat
14/07/2016 Llengua

Un cop encetat el Correllengua 2016, diversos indrets del territori acolliran les setmanes vinents un reguitzell d’activitats per a tots els gustos.

El nucli de la CAL de Santa Margarida de Montbui (l'Anoia) recentment estrenat, prepara un seguit d’actes per al 15 i 16 de juliol. Divendres 15 la Biblioteca Mont-Àgora serà escenari de l’homenatge a Montserrat Roig, que comptarà amb la participació de Neus Ràfols, de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) i Carmel·la Planell, filòloga i historiadora.

A més, de l’11 al 15 de juliol l’exposició “Montserrat Roig. 45 anys de vida, 25 de llegat” es podrà visitar a la biblioteca. La tarda de dissabte, hi haurà activitats per a tots els gustos a la zona Mont-Mercat, amb un espectacle familiar, l’Arribada de la Flama, la Lectura del Manifest —a càrrec de Marina Llansana, vicepresidenta d’Òmnium— i l’actuació de diferents agrupacions de cultura popular.

Aquest mateix cap de setmana, el moviment farà parada a la Seu d’Urgell (l'Alt Urgell) on dissabte hi haurà una jornada de contacontes, tallers infantils, arribada de la flama i la presència de Jordi Cuixart, president d’Òmnium. Tot plegat, a la plaça dels Oms.

A principis d’agost el moviment passarà per Tragó de Segre (l'Alt Urgell) de la mà de l’Associació Festiva i Cultural de Tragó, i també s’hi podrà visitar l’exposició“Montserrat Roig. 45 anys de vida. 25 de llegat”.

Alforja (el Baix Camp) el 14 d’agost se celebrarà una nova edició del Correllengua en què, com cada any, farà un treball al voltant del vocabulari propi de l'indret. En aquesta ocasió, l’activitat se centrarà en els noms de les aigües presents al terme: fonts, deus, mines i cisternes, entre d’altres.

El Dossier del Correllengua, la guia bàsica de recursos i materials

Com cada any la CAL ha editat una nova versió del Dossier del Correllengua.

Aquest és un document bàsic per als organitzadors donat que aporta tota la informació sobre els objectius programàtics del 2016. També inclou una guia dels materials de marxandatge i de tots els recursos (exposicions, audiovisuals, espectacles, jocs...) que la CAL posa a disposició enguany

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid