Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita Sindical
La multinacional Testo vol portar a judici un membre de la COS per fer la seva tasca sindical

Roda de premsa davant els jutjats de Mataró, el proper dilluns a les 11h

10/06/2016

A la roda de premsa hi participaran, Oriol Pintos, secretari d'acció sindical de la COS; Benet Salellas, advocat i diputat de la CUP-CC al Parlament i representants d'Alerta Solidària, Arran, CUP i Endavant OSAN.

La multinacional Testo vol portar a judici a un treballador i al sindicat COS, als quals els demana 10.000 euros i 1 any de presó, per suposats danys i calumnies contra l'empresa. Testo expedienta, persegueix i acomiada a les persones que lluiten per defensar els drets dels treballadors i treballadores.

Aquestes demandes tenen l'objectiu prioritari de desincentivar qualsevol mobilització o protesta per part dels treballadors i treballadores. Aquesta acció de l'empresa, lluny de ser un acte de força, demostra la feblesa i les pors de la direcció de Testo. "Nosaltres no farem ni un pas enrere en la defensa dels nostres drets. Abaixar el cap és el que històricament ens ha portat fins a l'abús de qui segresta el nostre dret al treball", assenyala la COS

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid