Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Welcome Refugees
L’ANC convida a obrir fronteres als refugiats
10/06/2016 Drets i Llibertats

El proper dilluns, la plataforma Stop Mare Mortum i l'Assemblea Nacional Catalana han convocat una roda de premsa per anunciar els detalls de la manifestació prevista pel pròxim diumenge 19 de juny a les 18h a la plaça de la Universitat. A la presentació de la manifestació, 4 portaveus explicaran els motius de la manifestació, així com el recorregut i el seu significat.

Amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades que se celebra el proper 20 de juny, més de 50 entitats s’uneixen per convocar a una gran manifestació sota el lema “Obriu Fronteres, Volem Acollir” per denunciar públicament la irresponsabilitat, la negligència i l’hostilitat dels representants polítics de l’estat espanyol i de la resta dels estats europeus davant l’èxode de persones desplaçades que cerquen un lloc segur, diumenge 19 de juny a les 18h.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid