Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Satisfacció i suport de l'ASM per la reactivació d'Avançam
11/02/2016 Política
L'ASM L'ASM
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha rebut amb molta satisfacció i dóna tot el seu suport a la iniciativa de tornar a posar en marxa la Plataforma Avançam.Per a l'ASM, "en altres llocs, com al Principat, organitzacions semblants han estat fonamentals per a la presa de consciència sobiranista de la població". Per aquest motiu l'ASM feia temps que demanava als partits de país que ajudassin a impulsar aquesta associació.

Segons l'ASM, "hem de tenir en compte que la defensa del país no serà efectiva sense el suport actiu de la gent i són precisament les regidores i regidors els que tenen un contacte més directe amb el poble".

"Seria desitjable que tots els regidors de Mallorca es comprometessin amb el país; per això volem animar la Plataforma a treballar per aconseguir aquest objectiu que seria garantia del dret a decidir dels mallorquins", afegeix en el comunicat l'entitat sobiranista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid