Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
[3-M: VAGA]
Mobilitzacions estudiantils arreu dels Països Catalans contra el 3+2

Els instituts de secundària que es sumen a la vaga ja que ells seran els principals afectats pel 3+2, alhora que també organitzaran referèndums als diferents centres per mostrar el seu rebuig envers el decret

29/02/2016 Educació
El proper dijous 3 de març, el moviment estudiantil dels Països Catalans, ha organitzat una vaga per tal de fer front i mostrat el seu rebuig envers el decret del 3+2 i la LOMQE. Els rectorats han ignorats els resultats històrics del referèndums realitzats arreu dels Països Catalans i les estudiants no acceptaran més imposicions, ni europees ni espanyoles.

El moviment estudiantil es mostra en contra del decret perquè exclou a la classe treballadora de l’ensenyament superior, devalua completament el grau, fent imprescindible el màster, i elimina la poca democràcia interna de la qual gaudeixen actualment les universitats públiques catalanes.

Després dels resultats històrics que es van obtenir amb els referèndums realitzats a les universitats públiques catalanes, els quals van superar en número de participació qualsevol comissi fet anteriorment i més d’un 90% de l’estudiantat es mostrà en contra del 3+2, el moviment estudiantil prossegueix la seva lluita amb aquesta vaga.

També hi ha instituts de secundària que es sumen a la vaga ja que ells seran els principals afectats pel 3+2, alhora que també organitzaran referèndums als diferents centres per mostrar el seu rebuig envers el decret.

Arreu dels Països Catalans es portarà la lluita als carrers amb diverses manifestacions, aquestes són les convocatòries:

- Barcelona 12:00h, Plaça Universitat
- Palma 12:00h, Plaça del Tub
-Tarragona 12:00h, Plaça Imperial Tarraco
-Valls 12:00h, Plaça de la Font de la marxa
-Alacant 19:00h, escales Jorge Juan
-Vic 10:00h, Plaça de l'Estudiant de Vic
-Terrassa 10:30h, Paçà del Progrés
-Manresa 11:00h Plaça Cris Rei
-València 11:30h, Facultat de Geografia i Història de la UV
-Berga 12:00h, Plaça Sant Pere
-Lleida 12:00h, Plaça Víctor Siurana (davant del Rectorat)
-Santa Coloma de Gramanet 11:00h, Plaça de la Vila
-Girona 12:00h, Rectorat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid