Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
[3-M: VAGA]
El SEPC Mallorca crida a la vaga estudiantil contra el 3+2
29/02/2016 Educació

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de Mallorca ha fet una crida a la vaga estudiantil d’aquest dijous 3 de març en contra de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (Lomce) i del conegut com a Decret 3+2, normes que tenen un «enfocament elitista i mercantilista de l'educació», segons han criticat.

Davant de la la seu de la Conselleria d'Educació i Universitat, militants del SEPC han manifestat que la vaga està convocada per a estudiants des de tercer d'ESO a segon de Batxillerat. També han anunciat que coincidint amb la vaga hi haurà una concentració a les 12 h a la plaça del Tub de Palma. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid