Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#CORRESCALES
Manifestació contra la precarietat a les 19h a Jardinets de Gràcia de Barcelona

Amb l'arribada del Correscales a Barcelona

21/02/2016 Drets i Llibertats
Demà, coincidint amb la inauguració del World Mobile Congress, arriba el Correscales a Barcelona, punt final del trajecte de 800km que ha portat a treballadors de Movistar i de les subcontractes juntament amb moviments socials, organitzacions i col·lectius a realitzar una marxa corrent de Bilbao a Barcelona.

La sortida va realitzar-se dia 18 de la botiga Movistar del carrer Buenos Aires a efectes simbòlics, atès que arran de la vaga de gairebé 3 mesos dels tècnics i tècniques de les subcontractes de Movistar van aconseguir millorar les seves condicions laborals. L'arribada a Barcelona serà a les 11h del matí. Les mesures de seguretat establertes han dibuixat un perímetre de seguretat d'1km al voltant del recinte firal per tal d'evitar que les reivindicacions dels treballadors de Telefónica puguin sentir-se o veure's aprop de la fira tecnològica.

És per això que la culminació de l'acció de protesta s'ha traslladat a una gran manifestació que tindrà lloc a les 19h als Jardinets de Gràcia i que acabarà al km0 amb un acte polític. S'emetrà en streaming al nostre canal. Després de 800km arreu d'Euskal Herria, Aragó i Catalunya (aquí trobareu el recorregut realitzat) la lluita contra la precarietat no ha fet més de començar.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid