Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecentage
El "Correscales" aconsegueix recaptar més de 90.000 euros de la primera ronda

Un fons comú cooperatiu per a col.lectius en vaga indefinida, un documental i una carrera de 800km de Bilbao a Barcelona. El Correscales aspira a recaptar 150.0000 euros al micromecenatge de promoció col.lectiva més gran que s'ha realitzat mai a l'Estat espanyol

28/01/2016 Drets i Llibertats
El "Correscales" aconsegueix recaptar més de 90.000 euros de la primera ronda El "Correscales" aconsegueix recaptar més de 90.000 euros de la primera ronda

Més de 360 cofinançadors dels moviments socials, laborals, col·lectius i centenars de persones en són els protagonistes. La solidaritat ens ha desbordat: a hores d'ara hi ha més 40 xerrades, presentacions i altres activitats de suport programades a Catalunya, a més d'una desena arreu del País Basc. Ara, la confiança rebuda es traduirà en la construcció d'un fons comú que ens permeti lluitar contra la precarietat.

Fa uns mesos van ser milers de treballadors i  treballadores de Movistar les qui van començar aquest camí, aixecant-se contra l'explotació extrema amb una potent vaga de més de dos mesos que es va estendre ràpidament pel teixit social. Avui, reprenem col·lectivament aquesta lluita, primer retornant les desenes de milers d'euros amb què es va finançar aquella vaga i després creant la base econòmica i de suport de la següent.

Aquest camí el tracem nosaltres i no l'haguéssim pogut fer mai soles. Ara seguirem teixint una xarxa de lluita, d'entusiasme i de complicitats al llarg del recorregut. De Bilbao, d'on sortirem el dia 18 de febrer,  baixarem cap a Iruña i seguirem corrent dia i nit sense parar per l'Alt Pirineu aragonès passant abans, per ciutats com Donosti. Ens aturarem a saludar les lluites locals, mostrarem la solidaritat amb el 8 de Yesa, recollirem fons econòmics en les desenes de pobles i ciutats per on passarà elCorrescales i explicarem com Movistar i moltes altres empreses ofeguen la vida de desenes de milers de famílies.

Correrem per la nostra vida passant per Osca, Lleida, Vilafranca, Reus, Tarragona, Sant Boi, Cornellà fins a arribar a Barcelona el 22 de Febrer, a la inauguració del Mobile World Congress per a recordar-los que la tecnologia més avançada se sostè sobre les escales de la precarietat. .

En aquest enllaç trobareu el recorregut exacte i les hores d'arribada i sortida del trajecte Bilbao Barcelona que realitzarem entre el 18 i el 22 de febrer.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid