Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una entitat bancària amb seu a Madrid passa a controlar els plans de pensions de milers de catalans

El Govern -en funcions- de la Generalitat déu haver consentit l'operació, ja que també implicava els plans de pensions de la pròpia Generalitat de Catalunya que afecta a 244.000 treballadors i un dipòsit de 579 milions d'euros.

01/01/2016 Economia
Els plans de pensions de La Caixa, de Gas Natural-Fenosa i també de la Generalitat de Catalunya, estaven dipositats a l'entitat CAIXABANC, SA, és a dir a La Caixa, amb seu social a Barcelona i fiscalitat a Catalunya. En data 22/12/15, segons publica el Boletin Oficial del Registro Mercantil - BORME de Barcelona, núm. 243, pàgines 55758 i 55759, inscripcions de la 517124 a la 517132, es va canviar l'entitat dipositant del fons, que per comptes de La Caixa va passar a ser CECABANC S.A., amb seu social a Madrid i fiscalitat a Madrid, depenent de la Confederación Española de Cajas.

Una operació que té una enorme significació econòmica per Catalunya i els treballadors implicats en els referits fons de pensions. El Govern -en funcions- de la Generalitat déu haver consentit l'operació, ja que també implicava els pla de pensions de la pròpia Generalitat de Catalunya que afecta a 244.000 treballadors i un dipòsit de 579 milions d'euros. Un dels fons de La Caixa correspon als plans de pensions del Metro de Barcelona i al dels Ferrocarrils de la Generalitat.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid