Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CAL
Procés participatiu per elegir el personatge a homenatjar en l'edició del Correllengua 2016

Entre les persones i col·lectius organitzadors de les diferents localitats i comarques del país, així com altres persones i organitzacions vinculades a l'entitat.

09/12/2015 Llengua

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ha obert un procés participatiu per a l'elecció del personatge homenatjat en l'edició del Correllengua 2016.

En procés hi podran participar les persones i col·lectius organitzadors de les diferents localitats i comarques del país, així com altres persones i organitzacions vinculades a l'entitat.

Prèviament, l'entitat ha realitzat una selecció de possibles candidats atenent la seva trajectòria i simbolisme, de la qual han resultat escollits: Jacint Verdaguer, Joan Salvat-Papasseit, Montserrat Roig, Mercè Rodoreda i, com a novetat, la possibilitat que es faci un reconeixement a una persona en actiu, en aquest cas Maria del Mar Bonet.

Si voleu més informació sobre la iniciativa, podeu posar-vos en contacte amb la CAL a través del correu cal@cal.cat i el telèfon 934159002.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid