Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la Ruptura
Milers de ciutadans exigeixen “unitat” i “govern” als 72 diputats independentistes en l’acte de l’ANC

Jordi Sànchez, president de l’Assemblea, agraeix la feina feta pels polítics però els ha comunicat que “esperem molt més de vosaltres”

22/11/2015 Política
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC)ha reunit avui al Parc de la Ciutadella a milers de persones en un acte per defensar les institucions, fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya, escollit democràticament en les eleccions del 27 de setembre i demanar als 72 diputats independentistes que formin Govern.

L’acte ha estat amenitzat pel grup musical Xeic i ha comptat amb la col·laboració de Joan Lluís Bozzo, qui ha conduït l’acte i ha recollit l’anhel del públic: “si us plau, ara que ho tenim a tocar no ens arruguem i no ens dividim”.

També hi han participat Cristòfol Soler, Magda Oranich, Jaume Terribas, Pep Riera, Saoka Kingolo, Just Sociats, Carme García, Agustí Alcoberro i Teresa Romeu que han llegit els 9 punts de la declaració d’inici de creació de l’Estat català.

David Font, alcalde de Bellcaire de l’Empordà s’ha dirigit al públic en representació del món local (AMI i ACM) per “demanar –exigir!- coratge” als polítics i recordar que “els atacs del Govern espanyol no ens podran aturar”.

Per últim, Jordi Sànchez ha pronunciat un discurs acompanyat de tot el Secretariat Nacional, en el que ha defensat una unitat ”des de la pluralitat” i ha reivindicat que “hem avançat quan hem anat plegats”. El president de l’ANC s’ha dirigit als 72 diputats independentistes de la següent manera: “gràcies per la feina feta, esperem molt més de vosaltres”. L’acte ha acabat amb el cant dels segadors.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid