Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L’ANC demana "compromís, coherència i responsabilitat als 72 diputats independentistes"

L’Assemblea presenta la declaració de Vilanova que el Secretariat Nacional va aprovar el passat dissabte: “Considerem imprescindible un acord abans del 27 de novembre que faciliti la investidura i la legislatura [...] perquè la situació social i política dels ciutadans ho requereix amb urgència”

16/11/2015 Política

El president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i la vicepresidenta, Rosa Alentorn, han presentat aquest matí la ‘declaració de Vilanova’, document produït durant la reunió ordinària que el Secretariat Nacional va celebrar el passat dissabte, i que resumeix i recull el posicionament polític de l’entitat davant l’escenari actual.

Sànchez ha apel·lat a la “majoria dels 72 diputats que respon a la pluralitat de la societat catalana”, “una pluralitat que celebrem”, ha afegit, per recordar-los que “la unitat és indispensable” i “formar govern, un pas imprescindible”.

Tot seguit, el mateix president i Alentorn han llegit la declaració que adjuntem (http://assemblea.cat/?q=node/10439) en la qual l’ANC crida “a les entitats cíviques i socials i a les forces polítiques democràtiques, a estar amatents davant dels atacs a la nostra sobirania, a les nostres institucions i als nostres representants, a mantenir-nos en el camí cap a la independència, units, mobilitzats i ferms, de manera cívica i democràtica, en tot el procés cap a la construcció de la República Catalana i a exercir la sobirania nacional que ens pertoca com a país.”

La declaració de Vilanova també recull els següents postulats:

- “Considerem com a únic escenari factible un acord de govern que se sustenti en totes les sensibilitats de l’independentisme”.

 -“Treballarem per consolidar i ampliar la majoria social i mantenir la cohesió social que vol destruir l’Estat espanyol, d’acord amb el nostre full de ruta”.

 -“Demanem a les nostres institucions la concreció de les mesures que millorin el benestar social i els drets laborals, en el procés constituent d’una República Catalana lliure, democràtica i socialment justa”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid