Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
Jordi Sánchez afirma que els 72 diputats “arribaran a un acord i que l’acord al qual arribin serà positiu”

També va manifestar ahir a Palma que "som perfectament conscient que el Principat i les illes Balears compartim una mateixa nació i serem allò que la gent d'aquests territoris decideixi".

31/10/2015 Política

Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), va omplir ahir el Centre de Cultura de BMN a Palma per analitzar la situació actual del procés català, convidat per l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ANC) i pel grup Blanquerna, segons informa el Ara Balears.

Sota el títol El procés d’independència de Catalunya: perspectives després del triomf del 27-S, Sánchez va analitzar la situació del procés català, del qual va dir just abans de començar que “és episodi excepcional”, i el va qualificar com un “moment lluminós de la nostra història”.

Sánchez va assegurar que no té cap dubte que els 72 diputats “arribaran a un acord i que l’acord al qual arribin serà positiu” i es va mostrar convençut de l’avanç del procés català cap a la sobirania.

L’acte va ser presentat per Tomeu Martí i va comptar també amb la participació del president de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, Cristòfol Soler, qui va assegurar que aquells que tenguin dubtes sobre la relació entre Espanya i Balears “pensau que ens està menjant de viu en viu des de fa 300 anys”, va sentenciar.

Pel que fa a les reunions que manté el president espanyol Mariano Rajoy amb els líders de les principals formacions polítiques espanyoles, Sánchez ha valorat que «hi ha una sobreactuació davant la proximitat de les eleccions. També cal destacar que ha quedat clar que l'Estat espanyol no romandrà quiet i usarà tots els instruments que té al seu abast», però ha advertit que tal i com va dir el candidat del PP a les passades eleccions plebiscitàries, "vull deixar clar que, per nosaltres, també s'ha acabat la broma", tal com recull dBalears

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid