Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llei de Símbols
El PP hauria de «demanar perdó» per la Llei de Símbols

Així s'ha expressat Nel Martí, portaveu de MÉS per Menorca

04/10/2015 Política

MÉS per Menorca ha assegurat aquest dissabte que el PP hauria de «demanar perdó» per l'aprovació durant la passada legislatura de la Llei de Símbols, segons informa dBalears

En aquest sentit, dimarts el Plenari del Parlament debatrà i votarà la derogació de la normativa impulsada pel Govern Bauzá «per a prohibir el llaç quadribarrat, convertit en símbol de la defensa del català, i limitar la llibertat d'expressió a les escoles».

Nel Martí, portaveu de la formació ha assegurat que la normativa resumeix molt bé la legislatura Bauzà. «Una legislatura basada en la marginació del català, mesures repressives contra els docents (llistes negres, expedients directors, etc.) i rebuig a qualsevol símbol de catalanitat».

«El PP el que ha de fer és demanar perdó i col·laborar amb el govern per a redreçar tot allò que va deixar mal ferit amb la seva política autoritària», ha assegurat Martí.

Llei mordassa

«Això vol dir reconèixer que la Llei de Símbols era una llei mordassa que es va aprovar amb els advertiments d'inconstitucionalitat tant dels serveis jurídics del Parlament com del Consell Consultiu. Perquè és una llei que implanta la censura prèvia, prohibida tant en els tractats internacionals com en la Constitució Espanyola», ha assegurat el portaveu.

Finalment, el portaveu de la formació, ha recordat que el PP de la passada legislatura, amb Bauzá, «va ser dur i injust amb els símbols de catalanitat i suau amb els símbols del Franquisme, no aprovant iniciatives per condemnar el règim totalitari i impulsar l'eliminació dels seus símbols».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid