Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VENEÇUELA
Veneçuela filtra els vincles de Felipe González amb el narcotràfic

TeleSUR explica els nexes de Felipe González amb el narcotràfic colombià i recorda el seu passat amb la guerra bruta contra els independentistes bascos i altres accions com l'operació mengele.

27/04/2015 Internacional
El filòsof i conductor del programa "Infraganti" de teleSUR, Miguel Ángel Pérez Pirela, posa al descobert els nexes de Felipe González amb el narcotràfic colombià i les figures relacionades amb l'assassinat del candidat a la presidència de Colòmbia, Luis Carlos Galán i recorda el seu passat amb la guerra bruta contra els independentistes bascos (al començament del segon vídeo teleSUR denomina ETA "grupo rebelde vasco") i altres accions com l'operació mengele.

Aquest dimecres, la desena entrega de "infraganti" està dedicada a desemmascarar al "súper" advocat i expresident del govern espanyol, Felipe González, que pretén unir-se a la defensa de dos dels principals promotors de la violència a Veneçuela: Leopoldo López i Antonio Ledezma.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid