Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Assetjament sexual
Una agressió sexual cada 34 hores a Catalunya Nord
12/08/2015 Gènere

Les situacions de violació han augmentat en els darrers anys a Catalunya Nord i més generalment a l'Hexàgon, segons una mitjana revelada dilluns passat pel diari Le Figaro i que la-clau.net se n'ha fet ressó

El diari subratlla 22% d'augment de les agressions sexuals declarades a les autoritats a les comarques nord-catalanes entre 2010 i 2014, corresponent a 94 situacions oficialment assenyalades l'any passat. En la continuïtat, l'increment de les violacions i assetjaments sexuals representa 19% entre maig de 2014 i abril de 2015, o sigui 252 fets assenyalats i una ocurrència cada 34 hores.

Aquestes observacions procedents de les xifres de l'Observatori estatal de la delinqüència i de les respostes penals (ONDRP) demostren 18% de violacions declarades suplementàries a França en el mateix període. L'explosió de les xifres sembla ser deguda en part a un augment de les denúncies a conseqüència de l'acció pública.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid