Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
L'Assemblea Nacional de la CUP ratifica la proposta organitzativa, l'estructura i escull un nou Secretariat

La formació participarà de les eleccions del proper 27 de setembre sota el nom de CUP-Crida Constituent

11/07/2015 Política

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) participarà de les eleccions el proper 27 de setembre sota el nom de CUP-Crida Constituent, ho ha ratificat avui en el marc de la seva Assemblea Nacional. La jornada ha tingut lloc a l'espai paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló i hi han participat mig miler de persones. L'assemblea ha ratificat la proposta organitzativa, l'estructura de gestió i el nom de la candidatura resultant del procés «Per la ruptura». Aquesta candidatura, construïda conjuntament entre múltiples agents polítics neix amb la voluntat d’anar eixamplant la base social i els suports que rep entre el conjunt de la societat el projecte polític de la Unitat Popular.

La CUP manté la decisió de continuar debatent la hipòtesi d'una llista sense partits que tingui com a objectiu únic comptar vots en favor de la independència i convocar unes noves eleccions constituents. L'organització s'ha fixat la pròxima setmana com a data límit per prendre la decisió definitiva sobre aquesta hipòtesi.

Nou Secretariat Nacional de la CUP

L'Assemblea Nacional de la CUP també ha servit per debatre i aprovar una nova estructura que adapti l'organització al fort creixement viscut quant a la representació municipal, comarcal i a les Diputacions. A més, cal remarcar l’obtenció de representació al País Valencià, la recent creada CUP de Palma i la perspectiva d’augment de representació al Parlament de Catalunya, que situa la CUP a un nou escenari. D’altra banda, es compta amb les previsibles eleccions del proper 27S, a les que la CUP hi concorre en el marc de l’espai “Per la Ruptura”, i respecte de les quals cal dotar-se d’eines que responguin millor al treball parlamentari en clau de construcció d’unitat popular fora de la institució.

En aquest marc, la CUP ha escollit també un nou Secretariat Nacional (SN) de l'organització. El nou SN estarà format per 15 persones (4 d'elles repeteixen mandat i s'incorporen 11 persones noves). Les persones que formen part d'aquest nou SN són: Laia Altarriba (233 vots), Neus Montaner (216 vots), Xevi Generó (209 vots), Llorenç Casanova (199 vots), Laura Rafecas (195 vots), Xavier Monge (190 vots), Nora Miralles (178 vots), Isabel Chacón (160 vots), Ester Racobayera (138 vots), Hugo Alvira (133 vots), Guim Pros (129 vots), Roger Castellanos (127 vots), Tomàs Sayes (118 vots), Joel Jové (115 vots), Omar Diatta (84 vots).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid