Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
Un miler de persones signen les al·legacions al consorci sanitari en els tres primers dies de recollida

Durant la setmana es podrà signar als CAP adreçant-se als professionals i demanant-ne el model i seguiran les parades diàries a l'Arnau de Vilanova i als carrers de Lleida i altres poblacions de Ponent

10/04/2015 Salut
Recollida d'al·legacions a la Bordeta Recollida d'al·legacions a la Bordeta
Durant les concentracions setmanals als CAP de Tàrrega, Cervera, La Bordeta, Cappont i CAP Primer de Maig de Lleida usuaris i treballadors han signat desenes d'al·legacions al consorci sanitari i, sumades a les recollides des de la tarda de dimarts, fan que la Marea tingui comptabilitzades més d'un miler al·legacions en tres dies.

Aquesta tarda i vespre hi ha parades de recollida, entre altres, davant del CAP de Bellpuig i a la plaça Paeria de Lleida i aquesta cap de setmana n'hi haurà a la Fira del Playmobil de Tàrrega al mercat de Pardinyes i a la curs dels Bombers de Lleida.

Durant la setmana es podrà signar als CAP adreçant-se als professionals i demanant-ne el model i seguiran les parades diàries a l'Arnau de Vilanova i als carrers de Lleida i altres poblacions de Ponent. A les xarxes socials de la Marea es van actuliatizant els punts físics estables i puntuals de recollida que s'estan habilitant. També es poden descarregar i enviar-les a l'Apartat de Correus 36, 25080 de Lleida.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid