Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
sanitat pública
La Marea Blanca ja recompta 7.000 al·legacions al consorci sanitari

Ho qualifica com un “èxit” i afirma que dissabte “inundarà amb elles la Delegació de la Generalitat a Lleida”

23/04/2015 Salut

La Marea Blanca de Ponent i Pirineus ja ha comptabilitzat més de 7.000 al·legacions signades contra el Consorci Sanitari, en una campanya de recollida que va iniciar el 7 d’abril per donar una “resposta des del carrer” a la decisió de CiU de seguir tirant endavant el projecte i iniciar el tràmit d’informació pública dels seus estatuts.

La Marea afirma que seran molts més els signats, ja que durant la Diada d’avui desenes de parades a poblacions de Ponent i Pirineus estan recollint moltes al·legacions. Valora que serà una resposta massiva i que “denunciarem un cop més que el Consorci no pot imposar-se perquè la majoria ciutadana el rebutja perquè és una aposta ideològica de CiU per eludir el dret públic i el control democràtic del Parlament en la gestió sanitària”.

La Marea ha convocat un acte d’entrega dels milers d’al·legacions aquest dissabte a les 11h a la Delegació del Govern de Lleida (c. Lluís Companys, 1) que coincidirà amb l’aniversari de la cadena humana que va entregar les 38.575 que es van recollir en els dos mesos anteriors.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. Cremen per primer cop fotografies de la Princesa Leonor
  3. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  4. Sant Jordi era guerrer...
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid