Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Impuls per al primer nucli de la CUP a les Illes Balears

A partir de la segona jornada de la Trobada d’unitat Popular de Palma (TUP) s’ha acordat la creació d'un nucli de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)

11/04/2015 Política
S’ha acordat la creació d'un nucli de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), una decisió presa per part d'una cinquantena de persones que s’han reunit aquest dissabte en el marc de la segona jornada de la Trobada d’unitat Popular de Palma (TUP).

El Diari de Balears se n'ha fet ressò, i explica que aquesta segona jornada de debats estava convocada amb l’únic objectiu de saber cap on anava la iniciativa. Tal i com explica aquest mitjà, després del torn de debat la majoria dels assistents ha apostat per la creació d’una Candidatura d’Unitat Popular (CUP), sense descartar també la posada en marxa de l’altra alternativa que hi havia damunt la taula, la creació d’un parlament ciutadà. També s’ha creat l’equip impulsor que s’anirà reunint i contactant amb sectors interessats a donar embranzida a la CUP i per perfilar com avançarà la candidatura

La TUP Palma va celebrar la primera jornada el passat 28 de març, unes jornades de treballa dividides en diferents sessions que abastaven aspectes com la cultua, la ciutat i l'economia, i per analitzar el model de ciutat per a Palma i les seves necessitats.

 

Valora
Vídeos

Trobada per la Unitat Popular from Objectiu Roig on Vimeo.

Trobada per la Unitat Popular (Mallorca)
Trobada per la Unitat Popular (Mallorca)
Trobada per la Unitat Popular 2014 [Mallorca]
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid