Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
2a jornada de la Trobada de la Unitat Popular a Palma
08/04/2015 Política

El proper dissabte, Can Alcover de Palma aplegarà la segona sessió de la Trobada de la Unitat Popular (TUP). on es decidirà s'organitzaran "per tal de dur a terme aquesta transformació de Palma cap la ciutat que volem".

De moment sobre la taula hi ha dues propestes: la constitució d'una Candidatura d’Unitat Popular o la creació d'una assemblea ciutadana com a contrapoder i eina de control de les institucions polítiques. Tot i així, fins al mateix 11 d’abril es poden enviar propostes a tuppalma@gmail.com i aquestes seran exposades a l’assemblea.

Cal recordar que el passat 28 de març va tenir lloc la primera sessió de la Trobada d’Unitat Popular de Palma, on es va debatre el model de ciutat entorn a 4 eixos: la cultura, l’economia, la gent i la ciutat. Els documents que vans orgir d’aquesta primera sessió es publicaran al llarg d’aquesta setmana.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid