Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11-S
Les Illes Balears també seran presents a la manifestació de la Diada

La manifestació independentista de l'ANC aconsegueix presència organitzada de catalans d'arreu de la nació

08/09/2012 Política

Les Illes Balears també seran presents a la manifestació de la Diada que se celebrarà l'11 de Setembre a Barcelona. Els diferents territoris dels Països Catalans s'han mobilitzat més que mai perquè la manifestació convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) sigui multitudinària.

En aquest sentit, a més del miler d'autocars que hi ha reservats arreu del Principat, s'han organitzat autocars al País Valencià i a la Catalunya del Nord, tal com ja va informar Llibertat.cat, i ara també s'ha confirmat assistència illenca.

Tot i que cada any entitats i partits polítics de les Illes Balears participen en les diverses activitats organitzades per les entitats i partits germans del Principat, enguany la majoria de les organitzacions de l'independentisme illenc participaran de manera conjunta i unitària a la manifestació de l’horabaixa, que es preveu que sigui històrica.

Bloc "Illencs pels Països Catalans"

En aquest sentit, està previst organitzar un bloc de ciutadans de les Illes Balears (residents a Catalunya i altres desplaçats des de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera), que anirà encapçalat per una pancarta amb el lema “Illencs pels Països Catalans”. Tota mena d'entitats i organitzacions formaran part d’aquest bloc illenc, com ara STEI-i, l'Obra Cultural Balear i també la Plataforma de Regidors de les Illes Balears pel Dret a Decidir Avançam.

A més, aquestes entitats i partits han consensuat dues convocatòries. La primera, a la una del migdia, en què se celebrarà la trobada dels illencs que participaran a la manifestació a l’Arc del Triomf (Passeig Lluís Companys). Els assistents es faran una fotografia amb la pancarta “Illencs pels Països Catalans”.

I a les cinc de la tarda es tornaran a trobar davant l’hotel Comtes de Barcelona (cruïlla Passeig de Gràcia amb carrer Mallorca) per participar conjuntament a la manifestació.

Valora
Vídeos
Lluís Danés realitza l'anunci de la manifestació de l'11 de setembre
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat a aquest migdia el vídeo promocional de la marxa independentista que ha convocat el proper 11 de setembre a Barcelona. L'acte ha tingut lloc al Teatre Principal i ha comptat amb la presència del Lluís Danés, que ha realitzat el vídeo amb el seu equip tècnic de manera desinteressada; i amb algunes de les persones que hi apareixen, com la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals.
Arenys ha estat el lloc escollit per a la presentació pels orígens familiars del poeta Salvador Espriu, de qui es recita una part de la seva obra 'La pell de brau'.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid