Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
Es posa fil a l'agulla per a la TUP de Palma

En la primera jornada "ho debatrem tot!"  i en la segona decidirant en una assemblea oberta de quina "eina o eines ens dotam per fer possible el que necessitam"

13/03/2015 Política

Can Alcover a Palma aplegarà els propers 28 de març i la de l’11 d’abril, la Trobada d'Unitat Popular (TUP) sota el lema "Capgirem la ciutat".  La trobada està promoguda un grup de persones que van participar a la TUP de Mallorca i consideren que és un espai idoni per a tothom que vulgui recuperar i transformar Palma. "Perquè ens pertany, necessitam capgirar-la!", segons els documents que han aparegut a les xarxes.

"Ho demanem tot"

La primera jornada serà completa de debats i propostes sobre "quin model de Palma volem". Per tal de posar damunt la taula el màxim d'eixos i temàtiques s'ha dividit la jornada en 4 grans debats. Se'n faran 2 simultanis durant el matí, i en haver dinat es realitzaran els dos següents.

Els dos debat del matí seran: "La cultura: art urbà, expressions al carrer, cultura popular, llengua, etc." i "L'economia: cooperativisme, el petit comerç, autogestió, industria autòctona, etc.". I els d'horabaixa, "La gent: el jovent, la gent major, els col·lectius minoritzats, igualtat i autonomia, etc. "La ciutat: municipalisme, mobilitat, espais autogestionats, serveis públics i universals, medi ambient i territori, gentrificació, etc."

"Ho capgiram tot"

El segon dissabte s'aplegaran a les 17h al mateix lloc per iniciar una assemblea oberta per plantejar-se "quin projecte tiram endavant de cara al futur més immediat. En aquesta assemblea es duran recollides les propostes de la jornada anterior i es debatran les distintes propostes que hi pugui haver".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid