Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Falles
Rita Barberà protagontiza una escena grotesca durant la Crida 2015 de les Falles

L'inici de les Falles ha comptat amb una escena grotesca de Rita Barberà, que s'ha expressat amb incoherències, entrebancant-se i barbotejant un parlar híbrid i inventat com ara "vos anime a que degeim, dehem passar el fred del verano"

23/02/2015 Política

Amb l'inici de les Falles aquest vespre i durant el primer acte oficial, la Crida, celebrada en les Torres de Serrans de València, l'alcaldessa de València Ciutat ha tornat a quedar en evidència davant el públic.

L'acte ha comptat amb una escena grotesca quan la batllessa de la ciutat, Rita Barberà, ha pres la paraula i ha provat d'adreçar-se a la gent: s'ha expressat amb incoherències, entrebancant-se i barbotejant un parlar híbrid i inventat com ara "vos anime a que degeim, dehem passar el fred del verano, el fred de l'hivern i boquem el caloret faller, el caloret sin duda, el caloret de foc i la flama..." Les paraules de Barberà, però, han estat acollides tant amb aplaudiments com amb xiulets i exhabruptes.

Durant l'acte, Estefanía López, la fallera major, ha animat a treballar perquè la cultura i la llengua pròpia no es perden. Una contradicció amb la internvenció de l'alcaldessa, que ha internvingut, segons alguns mitjans, amb "una estranya mescla inintel·ligible i humorística."

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid