Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Investiguen si Rita Barberá també està implicada en el cas Gürtel

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) vol investigar l'etapa en què l'alcaldessa de València va ser presidenta de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Per fer-ho ha demanat la col·laboració del FEMP perquè l'ajudi a analitzar documents de l'època en la qual Barberá va presidir l'entitat, entre els anys 1999 i 2003. Durant aquesta època Álvaro de la Cruz va ser el secretari general de l'entitat. Els documents que s'investigaran podrien estar relacionats amb contractes que s'haurien adjudicat a una de les empreses de Francisco Correa, fet que ho vincularia amb el cas Gürtel, la trama corruptiva que esquitxa el PP.

10/08/2009 18:34 Política

Fonts de la FEMP han informat que funcionaris policials han lliurat aquest matí un requeriment judicial del TSJM per sol·licitar la col·laboració de la institució municipal i han negat que s'hagi produït cap registre.

Les mateixes fonts han recordat que el president de la FEMP, Pedro Castro, ja ha mostrat la seva disposició a col·laborar amb la Justícia en el que calgui, i han precisat que, de moment, no s'han portat cap document. Els documents requerits correspondrien a l'etapa 1999-2003 i podrien referir-se a contractes adjudicats per la FEMP a una de les empreses de Francisco Correa i relacionats, per tant, amb la trama madrilenya del "cas Gürtel".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid