Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
BRETANYA
Referèndum al poble de Soudan

Demà diumenge es farà un referèndum al poble de Soudan (Estat francès) per preguntar als ciutadans si volen que el Departament del Loira Atlàntic passi a formar part de Bretanya.

07/02/2015 Internacional

Amb la pregunta "El Loira Atlàntic ha d'unir-se a la Regió de Bretanya?" demà diumenge es farà un referèndum al poble de Soudan per saber si els seus ciutadans volen que el Departament del Loira Atlàntic passi a formar part de Bretanya. A més a més hi ha una segona pregunta:  "Si el Loira Atlàntic ha d'unir-se, voleu una fusió dels diputacions provincials i del consell regional en una assanblea de Bretanya?"

El referèndum es farà gràcies a la feina d'una dotzena de ciutadans de Soudan, adherits a la plataforma Dibab- Décidez la Bretagne, que aquesta setmana han fet la campanya final pro-consulta per aconseguir que els veïns del municipi vagin a  votar aquest diumenge 8 de febrer de 08:00-18:00. La consulta està oberta a totes les persones empadronades a Soudan que siguin majors de 16 anys.

Avui també es fa una consulta amb les mateixes preguntes al poble de Langouet (540 habitants), a uns 20 km al nord de Rennes. Els resultats dels dos referèndums es podran consultar a la pàgina de Dibab- Décidez la Bretagne.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid