Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP de Berga fa pública la llista electoral

Montse Venturós assumeix el repte d’encapçalar la llista de la CUP amb ganes, amb il·lusió, destacant la importància de tot l’equip

10/02/2015 Política

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Berga va presentar diumenge a la tarde  la seva llista electoral de cara a les properes eleccions municipals. La encarregada de liderar la candidatura serà Montse Venturós, una jove Berguedana, militant del Casal Panxo des de l’any 2000 i membre del consell de redacció del diari l’Accent.

Venturós assumeix el repte d’encapçalar la llista de la CUP amb ganes, amb il·lusió, destacant la importància de tot l’equip, deixant clar que ella encapçala la llista però que faran, com fins ara, un treball en equip, amb cares noves i amb l’experiència de Francesc Ribera i Oriol Camps, que repeteixen als primers cinc llocs de la llista, segons informa Aquí Berguedà

Amb un discurs contundent i en què s’ha expressat amb molta seguretat, Venturós va parlar de “trencar esquemes”, i de “municipalisme rupturista”, apostant per “vestir els projectes des de la base i la ciutadania” per seguir treballant per Berga.

La llista es va donar a conèixer en un acte que també ha servit per presentar l’espot promocional de la candidatura. Un vídeo en què s’han pogut veure els membres de la llista, diferents espais de Berga i sobretot opinions i punts de vista dels ciutadans.

A part de Montse Venturós al capdavant, la llista de la CUP està formada per Anna Alsina al número dos; al tres Francesc Ribera (Titot); al quart lloc de la llista hi ha Oriol Camps; i al cinquè, Sílvia Armengou. El sisè lloc l’ocupa Mònica Garcia; el setè, Eloi Escútia; el vuitè, Ivan Sànchez; el novè, Hug Tuyet; el desè, Roser Valverde; l’onzè, Martí Ballús; el dotzè, Marià Miró; el tretzè, Lourdes Santaeulàlia; el catorzè, Xavi Torrabadella; el quinzè, Balma Badal; el setzè, Natxo Romero; i tanca la llista Anna Maria Guijarro. Com a suplents hi ha Albert López, Abda Forés, i Marc Vizcano.

Un cop presentada la llista, la CUP començarà ja a treballar amb l’elaboració del programa electoral. Per elaborar-lo utilitzarà la mateixa metodologia que fa quatre anys, és a dir es faran grups de trobada amb la ciutadania per configurar conjuntament un llistat dels projectes i les prioritats que Berga necessita.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid