Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
El BarnaSants s'inaugura amb el recital i cançó "L'Ovidi, poema sense acabar"

El festival va néixer el mateix any que el músic d'Alcoi va marxar de vacances, i és per això que li dedica la vintena edició amb el lema 'Volem el pa sencer!'.

20/01/2015 Cultura

L'Auditori Municipal de Terrassa aplegarà el proper dissabte la inaguració del 20a edició de BarnaSants amb l'actuació de Toti Soler acompanyat de l'actor Joan Massotkleiner i la cantant Gemma Humet. Els oferiran un recital per mantenir viva la crònica d'un artista que va acabar massa aviat, sota el títol "L'Ovidi, poema sense acabar". (Veure la programació)

Novetats

El festival BarnaSants es converteix cada any en un espai on els artistes que estrenen nou material poden mostrar en directe les seves creacions. Cantautors i cantautores d'arreu hi troben un marc on presentar amb dignitat la seva feina, ja siguin grans clàssics o més emergents. Rafa Xambó, Jordi Montañez, Meritxell Gené o Darània són alguns dels artistes que acaben de treure discos del forn.

Més enllà de Barcelona

El festival de cançó d'autor va néixer al barri de Sants de Barcelona, però de mica en mica s'ha estès al llarg de la geografia dels Països Catalans. La Ciutat Comtal es consolida com a centre neuràlgic del BarnaSants, i introdueix el teatre a la programació gràcies al Mercat de les Flors: a la vintena edició s'hi sumen el Teatre de Bescanó, l'Atrium de Viladecans i la Casa de Cultura de la Sénia.

La complicitat amb els Països Catalans ja no només és musical pel que fa als artistes del cartell, sinó que el festival s'instaura a les Illes Balears (Petra) i posa un peu més al País València, no només al poble natal d'Ovidi Montllor (Alcoi), sinó també a un parell de sales de València i a l'Auditori Municipal de Vila-real.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid